Aantal personen: 4
2 vleestomaten
1 groene paprika
2 prei
150gr wortels
150 gr peultjes
1 ui
2 tenen knoflook
olijfolie
50 gr rijst
1 tl saffraan- of geelpoeder
1 el paprikapoeder
2 visbouillon-tabletten
½ zak mosselen
300 gr visnuggets
8 scampi‘s
3 el peterselie
Snijd de groenten klein, halveer de peultjes. Snipper de ui, fruit deze in 2 el olie, pers de knoflook erboven uit, schep de rijst erdoor en bak deze mee. Voeg de kruiden en 1 l bouillon toe en kook de rijst in 25 minuten gaar. Schep na 10 minuten de mosselen en groenten erdoor. Bak de visnuggets in wat olie bruin, schep ze met de scampi‘s de rijst en stoof het afgedekt nog 5 minuten. Strooi er peterselie over. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |