Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Groentejambalaya met garnalen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

300 gr Amerikaanse langkorrelrijst
3 dl tomatensap
1 grote ui
2 groene paprika‘s
3-4 stelen bleekselderij
300 gr sperziebonen
olie
1 bakje quorn naturel
1 pakje kruidenmix ‘Jambalaya‘
1 blikje maïskorrels
200 gr cocktailgarnalen
koriandergroen

Bereiden

Kook de rijst in de tomatensap met 3 dl water in 20 min. gaar ( volg de aanwijzingen op het pak). Snipper de ui, snijd de paprika‘s in ruiten, de bleekselderij in boogjes en de bonen in stukjes van 2 cm. Schep de bleekselderij en bonen na 10 min. bij de rijst. Verhit de wok, schenk er 2 eetl olie in en roerbak hierin de quornstukjes 3 min. Schep de paprika‘s erbij en roerbak weer 3 min. Voeg de kruidenmix uit beide zakjes toe, schep de rijst met de groenten, de uitgelekte maïs en de cocktailgarnalen erdoor en warm het goed door. Knip wat koriandergroen (en bleekselderijgroen) fijn en meng dit op het laatst erdoor.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ovenschotel met rode rijst
Gebakken rijst met ham, tauge en prei
Risotto met tilapia en doperwten
Sinaasappelsalade met rijst
Paella, Spaanse gebakken rijst

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes