Spaghetticroccante

Spaghetticroccante

Spaghetticroccante

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

200 gr spaghetti
zout, versgemalen peper
75 gr in stukjes gescheurde radicchio (rode sla)
15 gr in stukjes gescheurde basilicumblaadjes
1 Mozzarellakaasje (125 gr) in kleine blokjes
6 gedroogde tomaten in stukjes
75 gr ontpitte zwarte olijven in stukjes
2 eetlepels olijfolie

Bereiden

Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Meng intussen de radicchio, basilicum, Mozzarella, tomaten, olijven en peper in een warme schaal.
Laat de spaghetti uitlekken en vermeng die in de schaal met de andere ingrediënten.
Sprenkel er olijfolie over.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus