Spaghetti met olieen knoflook

Spaghetti met olieen knoflook

Spaghetti met olieen knoflook

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr spaghetti
5 eetlepels olijfolie
peterselie
3 geperste teentjes knoflook
zout, peper

Bereiden

Breng 4 liter water aan de kook, voeg 2 eetlepels zout toe en kook de spaghetti
in ± 10 minuten beetgaar.
Verwarm intussen op laag vuur de olijfolie, voeg de knoflook toe en laat deze 5
minuten in de olie meetrekken. (Laat de olie niet te heet worden).
Giet de spaghetti af en schep hem met de knoflookolie en de peterselie om.
Breng op smaak met zout en peper.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus