Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr bacon
1 zakje Parmezaanse kaas
3 eieren
3 eetlepels slagroom
400 gr spaghetti
50 gr boter
peper, zout
4 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereiden

Snijd de bacon in stukjes.
Klop de eieren met de room en de Parmezaanse kaas los.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout
beetgaar.
Smelt 10 gr boter en bak hierin de bacon ± 2 minuten.
Schep de bacon uit de pan en smelt de rest van de boter in de pan.
Voeg het eimengsel toe en breng het aan de kook.
Laat de saus ± 2 minuten zachtjes koken en breng op smaak met peper en
zout.
Giet de spaghetti af en meng deze met de bacon door de saus.
Garneer met peterselie en serveer direct.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus