Rozemarijnspaghetti

Rozemarijnspaghetti

Rozemarijnspaghetti

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pakje verse naturel en 1 pakje verse groene spaghetti of tagliatelle á
250 gr
zout
1 takje verse rozemarijn
1 teentje knoflook
2 eetlepels extra virgine olijfolie
25 gr grofgeraspte Parmezaanse kaas

Bereiden

Verhit in een pan ruim water met wat zout en kook de pasta hierin volgens de
aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snipper intussen de knoflook en haal de naaldjes van het takje rozemarijn.
Hak de rozemarijnnaaldjes fijn.
Giet de pasta af en schep er de knoflook, rozemarijn en olijfolie door.
Bestrooi met de kaas.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus