Aantal personen: 4
300 gr dunne lintpasta
zout en peper
600 gr witte asperges, geschild, in schuine plakjes van ½ -1 cm
3-4 lente-uitjes in ringen
1 el olijfolie
3 el boter
2-2½ dl groentenbouillon
200 gr verse zalmfilet, in reepjes
2 el fijngesneden kervel of peterselie
citroensap
1 klein potje zalmeitjes
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim kokend water met zout. Roerbak de asperges en lente-ui met wat zout en peper 3-4 min in de olie en 1 el boter. Voeg de bouillon en nog 2 el boter toe en laat de groenten zachtjes 5-6 min sudderen tot ze gaar zijn en er een mooie saus ontstaat. Roer de zalm erdoor en breng op smaak met zout, peper, kervel en citroensap. Schep de beetgare pasta door het aspergemengsel en garneer met zalmeitjes en kervel. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |