Rigatoni met Mozzarella en tomaten

Rigatoni met Mozzarella en tomaten

Rigatoni met Mozzarella en tomaten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr verse, rijpe tomaten
2 teentjes knoflook
8 eetlepels koudgeperste olijfolie
zout, peper van de molen
200 gr verse Mozzarella
400 gr rigatoni
1 takje verse basilicum

Bereiden

Dompel de tomaten 10 tellen in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en
snijd het vruchtvlees in stukjes.
Pel de knoflook en hak de teentjes fijn.
Fruit ze even in hete olijfolie, voeg de tomaten toe en laat ze 3 minuten
zachtjes stoven.
Kruid met peper en wat zout.
Snijd de uitgelekte Mozzarella in stukjes en laat ze in de saus smelten.
Kook de rigatoni al dente, giet ze af, roer ze door de saus en laat nog even
doorwarmen.
Bestrooi met blaadjes basilicum.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus