Voorbereiden:
Kook de penne in ruim water met de olie en de bouillontablet gaar. Giet de pasta af en laat deze afkoelen.
Bereiden:
Hak of knip de peterselie en de bieslook klein. Maak de paprika‘s schoon, haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprika in kleine blokjes. Doe de peterselie, bieslook en de paprika in een slaschaal.
Voeg de kappertjes toe.
Laat de maïs goed uitlekken en voeg dit toe aan het groenten-kruidenmengsel.
Laat de zalm uitlekken. Verdeel de zalm in kleine stukjes en verwijder eventueele graatjes. Doe ook de afgekoelde penne in de slaschaal.
Maak een sausje van de dressing, azijn, kerrie en peper en meng dit door de pastasalade.
Tip: Deze salade is extra lekker als u haar serveert met ciabatti (Italiaans brood).
Variatie: Probeer deze salade ook eens met tonijn in plaats van zalm en gekookte sperziebonen in plaats van maïs. Serveer de tortillachips, tacotomatensaus en parmezaanse kaas er apart bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |