Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Brie met tijmhoning en druiven

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

3 eetl vloeibare honing
2 takjes tijm
25 gr hazelnoten* grof gehakt
200 gr brie
200 gr pitloze druiven

* goed alternatief: walnoten

Bereiden

Verwarm de oven voor op 250 Gr.C.
Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje.
Laat even afkoelen en verwijder de tijm.
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met anti aanbaklaag.

Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 vuurvaste borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning.
Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 minuten in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is.
Bestrooi het gerecht met de noten.

Lekker met dun gesneden, knapperig stokbrood.

Per persoon:
270 Kcal
13 gr eiwit
17 gr vet
17 gr koolhydraten

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Warme Roggebroodtaart met Roquefort en Roquefortsaus
Bavarois
Drie kleuren parfait
Bosaardbeitjes met Champagne sabayon (4 - 6 personen)
Kaasterinne

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes