Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bosaardbeitjes met Champagne sabayon (4 - 6 personen)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3 dl Champagne
70 g suiker
5 eidooiers
400 g bosaardbeien
8 (12)zandkoekjes
4 (6) wafels
poedersuiker
mintblaadjes

Bereiden


  1. De champagne, suiker en eidooiers au bain-marie opkloppen tot het bindt. (handwarmte)
  2. Koud kloppen.
  3. De bosaardbeitjes zandvrij maken.
  4. In het midden van vier borden een zandkoekje leggen, hier bosaardbeitjes op leggen, vervolgens weer een zandkoekje en dan de rest van de bosaardbeitjes op en rond het torentje leggen.
  5. De sabayon hierop scheppen.
  6. De wafels met poedersuiker bestuiven en bovenop leggen.
  7. Met een takje munt garneren.

Opmerking: De sabayon is ruim bemeten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Brie met portpruimen
Karnemelk mousse met helder appelsaus
Crêpes eau-de-vie de poire
Chocoladetruffels
Parfait van Grand Marnier en Brasil tabak

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes