Maple syrup kipfilet

Maple syrup kipfilet

Maple syrup kipfilet

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 enkele kipfilets
2 eetlepels maple syrup
2 eetlepels Dijon-mosterd
1 eetlepel ciderazijn
1 eetlepel gehakte tijm
2 eetlepels olijfolie

Bereiden

Doe de maple syrup, de azijn, de mosterd en de tijm in een schaaltje dat
net groot genoeg is voor de filets.
Leg de kipfilets tussen 2 vellen vetvrij papier en sla ze plat tot 1 cm
dik.
Besmeer de filets met olie en bestrooi ze met peper en zout.
Haal de filets aan beide zijden door de marinade en laat ze daarin 1 uur
marineren; keer ze af en toe om.
Leg de filets naast elkaar op een rooster en zet dat onder de
voorverwarmde grill.
Grilleer ze 6-8 minuten, draai de filets halverwege om.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus