Lembaran

Lembaran

Lembaran

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 jonge kip
koenjit
laos
lombok
2 witte en 5 rode uien
3 kemirienoten
trassi
(zout)

Bereiden

Maak alle kruiden in een vijzel fijn tot een smeuïg kruidenpapje.
Fruit dit papje in warme olie gaar en doe er dan wat water bij.
Snijd de kip in stukken en kook die op een niet te hoog vuur in dit
mengsel gaar.
Voeg er, om het nog lekkerder te maken, djeroek poeroet blad en een stukje
serehstengel aan toe.
Doe er, als de kip zacht begint te worden, 1 1/2 kopje santen bij en laat
alles nog eens 5 minuten koken.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus