Kiphachee met crème fraîche

Kiphachee met crème fraîche

Kiphachee met crème fraîche

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr kipfilet
25 gr boter
150 gr gesneden uien
1/2 eetlepel basterdsuiker
1/2 kippenbouillontablet
3 eetlepels crème fraîche op kamertemperatuur
zout, versgemalen peper

Bereiden

Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
Verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak de uien met de suiker
goudbruin.
Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 minuut mee.
Voeg 1 dl heet water, de verkruimelde bouillontablet en de crème
fraîche aan het kip-uimengsel toe en breng de vloeistof al roerend
tegen de kook aan.
Laat de hachee ± 3 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met
zout en peper.
Lekker met rijst of mihoen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus