Aantal personen: 4
12 dunne preitjes
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout en peper
2 el olijfolie
4 kipfilets à 125-150 gr
1-2 tl fijngesneden marjolein of oregano
1-1½ dl droge witte wijn
2-3 tl grove mosterd
Verpakt in bakpapier behoudt de kipfilet al zijn geur en smaak.
Bak de hele preitjes met de knoflook en wat zout en peper 5-6 minin de olie. Neem 4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie.
Bestrooi de kipfilets met zout en peper en verdeel ze over het bakpapier samen met de preitjes. Strooi de marjolein erover. Meng de slagroom met de wijn en de mosterd en verdeel dit mengsel over de pakketjes. Vouw de pakketjes losjes dicht en leg ze 20-25 min in een op 220 graden voorverwarmde oven.
Serveer er gekookte krielaardappeltjes
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |