Zet de kipfilet op met de kippenbouillon en kook de kip hierin net
gaar.
Haal de kip uit de pan en snijd hem in blokjes.
Verhit de boter in een royale braadpan.
Maak de prei schoon, snijd deze in ringen en fruit die met het
paprikapoeder in de boter.
Pers het teentje knoflook boven de pan uit en fruit dit mee.
Maak de paprika‘s en de rode peper schoon, verwijder de zaadlijsten en
snijd de paprika in reepjes en de peper heel fijn.
Bak ze in de pan mee.
Voeg de tomatenpuree met de oregano toe en verdun het geheel met
kippenbouillon.
Maak de champignons schoon, halveer ze of snijd ze in vieren en doe ze in
de pan.
Laat de goulash 10 minuten sudderen en voeg 5 minuten voor het opdienen de
kipblokjes toe.
Garneer met de fijngeknipte bieslook.
Serveer deze goulash met rijst of spaghetti.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |