Aantal personen: 4
800 gr kipfilet in reepjes gesneden
12 dunne plakjes gerookt spek
10 eetl room
2 el grove mosterd
150 gr brie of abdijkaas
2 uien, gesnipperd
boter
Rol elk kipfiletreepje in een half plakje spek. Snij de kaas in dunne plakjes. Fruit de ui glazig in wat boter en voeg de room, mosterd en kaas toe. Laat het zachtjes pruttelen totdat de kaas gesmolten is en zet het dan even opzij. Bak dan de kipreepjes ongeveer 7 minuten in boter en keer ze regelmatig om tot ze gaar zijn. Warm indien nodig de saus nog even op. Leg 6 kipspekrolletjes op elk bord en schep er wat kaassaus over.
Serveren met sperciebonen en gebakken krieltjes.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |