Kip in port

Kip in port

Kip in port

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

25 gr boter
1 fijngehakt uitje
250 gr champignons in plakjes
40 gr bloem
2 theelepels zout
1/2 theelepel peper
1 theelepel nootmuskaat
8 kipfilets
1 1/2 dl kippenbouillon
3/4 dl port
1 1/2 dl slagroom

Bereiden

Fruit de ui en de champignons 5 minuten in de boter en haal ze uit de
pan.
Zeef de bloem met de kruiden en haal de stukken kip erdoor.
Leg deze in de pan en braad ze aan alle kanten in ± 15 minuten
bruin.
Giet de bouillon en de port erbij en voeg de ui en de champignons toe.
Laat alles afgedekt in 20-25 minuten gaar stoven.
Roer de room erdoor en verwarm even.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus