Kerriekip met fruit

Kerriekip met fruit

Kerriekip met fruit

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 gr kipfilet
boter
zout
1 eetlepel kerriepoeder
1/2 eetlepel paprikapoeder
2 uien
1 teentje knoflook
1 groene paprika
150 gr champignons
50 gr rozijnen
1 klein blikje ananasschijven
2 bananen
50 gr pinda‘s zonder vliesje

Bereiden

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak die in boter goudbruin.
Strooi er wat zout, kerriepoeder en paprikapoeder over.
Snipper de uien en het teentje knoflook en fruit ze mee.
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes en laat alles, onder af en toe omscheppen,
op laag vuur 25 minuten pruttelen.
Snijd de ananas in stukjes en de banaan in plakjes en schep die met het
ananassap en de pinda‘s bij het vlees.
Laat alles nog 5 minuten pruttelen.
Serveer met witte rijst.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus