Kerriekip

Kerriekip

Kerriekip

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg kipdelen of 3 kipfilets
1 blik ananasstukjes
1 klein blikje maïs
2 eetlepels garam masala
1/3 blok santen
het sap van 1/2 limoen
1/2 liter kippenbouillon
zout
olie

Bereiden

Bak de kip in de olie bruin en neem ze uit de pan.
Zet de kerrie in het braadvet kort aan en blus af met de bouillon.
Los de santen hierin op en breng het geheel aan de kook.
Voeg de kip toe en laat die op laag vuur garen.
Voeg de ananas en de maïs toe en breng op smaak met limoensap en
zout.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus