Gevulde kipfilets

Gevulde kipfilets

Gevulde kipfilets

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kleine kipfilets
zout en peper
2 teentjes fijngesneden knofllook
6-8 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander)
150 -200 gr verse geitenkaas of roomkaas
1-2 plakken rauwe ham
2-3 el olijfolie
1 dl kippenbouillon
1 dl slagroom
1tl grove mosterd

Bereiden

Snijd 4 kleine kipfilets in de lengte in, klap ze open en bestrooi ze met zout en peper.
Meng 2 teentjes fijngesneden knofllook met 6-8 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander) en 150-200 gr verse geitenkaas of roomkaas en strijk dit mengsel over de filets. Rol de kipfilets met vulling op als een rollade. Rol daarna om elk rolletje 1of 2 plakken rauwe ham en bak ze in 15-20 min krokant en gaar in 2-3 el olijfolie.
Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm. Roer de aanbaksels in de pan los met 1 dl kippenbouillon en 1 dl slagroom en laat de saus even inkoken.Roer er dan 1 tl grove mosterd erdoor. Serveer de saus bij de kiprolletjes. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus