Duivelse kippenbouten

Duivelse kippenbouten

Duivelse kippenbouten

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kippenbouten
sambal oelek
boter
1 kippenbouillontablet

Bereiden

Kook de kippenbouten in een pan water met het bouillontablet gaar (in
± 45 minuten als ze niet zijn bevroren en in ± 1 1/2 uur als
ze zijn bevroren).
Smeer ze daarna helemaal in met sambal en bak ze in een koekenpan met hete
boter snel gaar;, keer ze regelmatig om aanbakken van de sambal te
voorkomen.

Tip: Van het kookwater kunt u met een soepgroentepakket en wat vermicelli
een lekkere kippensoep maken.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus