Dadar ajam ati

Dadar ajam ati

Dadar ajam ati

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr kippenlevertjes
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels bloem
6 eieren
2 eetlepels water
olie
Kruiden:
1/3 theelepel laos
1/3 theelepel kerrie Djawa
2 eetlepels citroensap
zout, peper

Bereiden



Snijd de kippenlevertjes fijn en bak ze half gaar.
Snijd de ui klein, pers de knoflook en voeg ze samen met de kruiden aan de
levertjes toe.
Voeg de bloem toe om het te binden.
Klop de eieren met het water en zout los.
Bak de omelet lichtbruin en gaar, schep er het levermengsel op en vouw de
omelet dubbel.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus