Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr witte asperges
100 gr gerookte kipfilet
200 gr (verse) tagliatelle
1 1/2 dl gezeefde tomaten
cayennepeper, zout
1 eetlepel gehakte bieslook

Bereiden

Kook de asperges beetgaar en snijd ze in stukken.
Snijd de gerookte kip in blokjes.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Roer de asperges en de kip door de gezeefde tomaten, laat even pruttelen
en breng op smaak met 1 mespunt cayennepeper en zout.
Schep deze saus op de uitgelekte tagliatelle en bestrooi met bieslook.
Garneer eventueel met wat aspergekopjes.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus