Aantal personen: 2
300 gr witte asperges
100 gr gerookte kipfilet
200 gr (verse) tagliatelle
1 1/2 dl gezeefde tomaten
cayennepeper, zout
1 eetlepel gehakte bieslook
Kook de asperges beetgaar en snijd ze in stukken.
Snijd de gerookte kip in blokjes.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Roer de asperges en de kip door de gezeefde tomaten, laat even pruttelen
en breng op smaak met 1 mespunt cayennepeper en zout.
Schep deze saus op de uitgelekte tagliatelle en bestrooi met bieslook.
Garneer eventueel met wat aspergekopjes.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |