Ajam besengèk

Ajam besengèk

Ajam besengèk

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kip
1 ui
3 teentjes knoflook
3 groene pepers
3 theelepels koriander
1 theelepel komijn
20 gr verse laos
3 theelepels trassi
1 dl tamarindewater
1 dl kokosmelk
1 bos verse koriander
0,3 dl olie

Bereiden

Stamp de ui, de knoflook, de groene pepers en de laos fijn en voeg het
korianderpoeder, het komijnpoeder en de trassi toe.
Fruit dit mengsel in de olie aan en voeg de in stukken gesneden kip
toe.
Bak de kip bijna gaar.
Blus af met het tamarindewater en de kokosmelk en stoof de kip verder
gaar.
Serveer de kip met gehakte verse koriander erover gestrooid.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus