Abon ajam (gerafelde kip)

Abon ajam (gerafelde kip)

Abon ajam (gerafelde kip)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr kippenvlees (met bot)
1 theelepel ketoembar
1/2 theelepel djinten
4 sjalotten
1 teen knoflook
1 stukje asem
1 theelepel goela Djawa
olie
zout

Bereiden

Kook de kip tot het vlees van de botten loslaat.
Rafel het vlees met een vork uit, meng er de fijngestampte kruiden door en
laat die intrekken.
Verhit de olie en bak het vlees met de kruiden daarin zeer krokant.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus