Gekarameliseerde sjalotjes

Gekarameliseerde sjalotjes

Gekarameliseerde sjalotjes

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr kleine sjalotjes
50 gr boter
1 el honing
1 dl kippenbouillon
zout en peper

Bereiden

Bak 300 gr kleine sjalotjes 10 minuten op zacht vuur in 50 gr boter. Voeg 1 el honing toe en bak de sjalotjes nog 5-10 minuten op zacht vuur tot de honing gekarameliseerd is. Voeg 1 dl kippenbouillon toe en stoof de sjalotjes nog circa 15 minuten tot het vocht is verdampt. Breng op smaak met zout en peper.

Dit hoort bij de hazenrugfilet. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus