Feestelijke kropsla

Feestelijke kropsla

Feestelijke kropsla

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 krop krulsla
1 suikermeloentje
½ komkommer
50 gr rauwe ham
3 eetl zonnebloemolie
1 eetl azijn
zout en peper
2 eetl maanzaad

Bereiden

De komkommer schillen, in plakjes van 1 cm dik snijden. De ham met een scherp mes in dunne reepjes snijden. De olie en de azijn met zout en peper tot een sausje roeren. De sla wassen, bladeren loshalen en ze in kleine stukjes scheuren. De sla, meloen, komkommer en ham in een slakom door elkaar scheppen, het sausje erover schenken.
Het geheel bestrooien met maanzaad. De salade pas aan tafel vermengen. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus