Aantal personen: 2
1 grote ui
1 kleine courgette (± 350 gr)
1 bakje champignons
1 el citroensap
4 takjes peterselie
3 el boter of margarine
2 teentjes knoflook
1½ tl gedroogde basilicum
zout, peper
Voorbereiden:
Ui pellen en in ringen snijden. Besprenkelen met citroensap. In kopje peterselie fijnknippen.
Bereiden:
In braadpan boter verhitten. Ui en courgette ± 5 min bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Champignons en basilicum toevoegen. ± 5 min. Zachtjes meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie er over strooien. Lekker bij tartaar.
Bron/inzender:
monique (17-07-2012 17:01):
Goed recept, zeker voor herhaling vatbaar.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |