Carpaccio van venkel

Carpaccio van venkel

Carpaccio van venkel

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 -3 stevige venkelknollen
1 el geschaafde amandelen
3 -4 el pesto
1 tl citroensap
3 -4 el olijfolie
zout en peper
50 gr oude boerenkaas, dungeschaafd
1 -2 el fijngesneden peterselie

Bereiden

Schaaf de venkel in flinterdunne plakken en leg ze op borden. Rooster de amandelen goudgeel in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op een bord.
Meng voor de dressing de pesto met citroensap en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Druppel de dressing over de venkel en verdeel de kaas, amandelen en peterselie erover.

Tip: Ook courgette en champignons kunt u op deze manier serveren. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus