borstel de champignons of veeg ze schoon en halver ze.
Snijd de rode peper, zonder zaadjes, in stukjes. Verdeel de bosuitjes in stukjes van 2-3 cm. Snijd de paprika, zonder zaadjes, in reepjes en hak de gepelde teentjes knoflook fijn.
Haal de peultjes af, verdeel de broccoli in roosjes en snijd de kool in repen.
Kook de peultjes en broccoli 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de champignons, rode peper, bosui, paprika, knoflook, peultjes, broccoli, en kool 3 minuten.
Voeg peper, zout, ketjap en bouillon toe en stoof zachtjes 3 minuten.
Serveer de wokschotel bestrooid met koriander.
Bereidingstijd: 35 minuten
Tip: vervang Chinese kool eens door paksoi of spitskool.
In plaats van peultjes zijn sugarsnaps of sperziebonen ook heel geschikt.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |