Asperges met kwarteleitjes

Asperges met kwarteleitjes

Asperges met kwarteleitjes

Aantal personen: on

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pakje groene asperges (500 gr)
kwarteleitjes
Parmezaanse kaas ± 60 gr
6 lieblaadjes
200 gr zeeaster ( of lamsoor)

Bereiden

Maak 1 pakje groene asperges schoon volgens beschrijving op het pakje en kook ze in 15 min gaar.
Kook de kwarteleitjes in ± 4 minuten hard, spoel ze onder koud water af en pel ze. Schaaf een stukje parmezaanse kaas (± 60 gr) snijd 6 verse salieblaadjes in reepjes.Verwarm 4 borden voor. Verwarm 1 el boter in een wok en bak 200 gr zeeaster 9of lamsoor) 1 minuut. Verdeel de asperges en zeeaster over de borden. Halveer de eitjes en verdeel ze met de salie en kaassnippers over de asperges. Besprenkel met gesmolten boter. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus