Asperges met ham en ei

Asperges met ham en ei

Asperges met ham en ei

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

35 minuten

Ingrediënten

500 gr asperges
6 plakken aspergeham of yorkham
2 eieren
wat boter
peterselie

Bereiden

Schil de asperges goed en snij aan de onderkant het houterige gedeelte er af.

Kook de asperges met wat zout 10 minuten, laat de asperges nog 10 minuten in het water nagaren.

Kook de eieren hard, pel ze en leg ze tezamen met de ham op een schaal.

Laat de asperges uitlekken en leg ze bij de ham en ei.
Leg botervlokken over de warme asperges en garneer deze met wat peterselie. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus