Asperges in roomsaus

Asperges in roomsaus

Asperges in roomsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg asperges
2 hardgekookte eieren
100 gr plakjes gekookte achterham
1 pakje Monchou Pan & Oven
½ dl droge witte wijn
2 eetl gesnipperde bieslook

Bereiden

Maak de asperges schoon. Kook ze in 20 minuten gaar.Bewaar het kookvocht. Snipper 2 hardgekookte eieren. Snij 100 gr plakjes gekookte achterham fijn. Maak de saus door 1 pakje Monchou Pan & Oven te verwarmen met een ½ dl droge witte wijn. Roer de ham door de saus en bindt deze met het aspergenat. Spatel er de eieren door. Verdeel de asperges over 4 borden. Schep de saus erover. Garneer met 2 el gesnipperde bieslook.
Lekker met krieltjes en varkenshaas. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus