Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tijgerbol met roerei en gerookte zalm

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 tijgerbollen
30 gr boter
8 eieren
50 ml room
zout en peper
150 gr gerookte zalm
bieslooksprieten

Bereiden

Snijd het kapje van de bovenkant van 4 tijgerbollen. Hol ze uit. Smelt 30 gr boter in een pan, laat de boter niet bruisen of bruin worden. Breek 8 eieren in de pan en laat ze op hoog vuur een beetje stollen. Zet de vlam middelhoog. Roer met een pollepel met gat of een garde het ei af en toe door tot het gaar begint te worden. Voeg 50 ml room toe en roer nog even tot het ei net gaar is en glanst. Haal de pan van het vuur en breng het ei op smaak met zout en peper. Vul de broodjes met het roerei en verdeel er 150 gr gerookte zalm over.
Garneer met verse bieslooksprieten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Hoorn des overvloeds
Kaas-bieslookomeletjes
Roerei met groene kruiden en variaties
Omelet met tomaten, ui en champignons
Gegratineerde eieren

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes