Klop de eieren los met de bouillon, de kruiden en het zout.
Verwarm kort twee koekenpannen van 24 cm doorsnee of één grote pan.
Vet de bodm en wanden van de pan(nen) in met 1 eetl olie. Giet het eimengsel erin en bak 1 of 2 omeletten zodanig dat de onderkant goudbruin wordt.
Verwarm intussen 1 eetl olie in een wok en roebak hierin kort de groenten en voeg de woksaus toe. Laat de omelet(ten) op een vlak deksel glijden en plaats de lege pan erbovenop.
Keer het geheel om en bak de omelet vervolgens ook aan de andere zijde goudbruin.
Vul de omelet(ten) met de groenten en klap deze dubbel.
Bestrooi de omelet(ten) met de noten.
Bereidingstijd : 30 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |