Aantal personen: 4
3 el olie
1 gesnipperd uitje
200 gr wortelen
200 sperzieboontjes
300 gr broccoli
1 el Thaise rode currypasta (zakje of pot)
2 dl kokosmelk (blik)
zout en peper
6 eieren
scheutje melk
75 gr gehakte pinda‘s
Roerbak in 3 el olie 1 gesnipperde ui, 200 gr wortelen in staafjes en 300 gr broccoli in kleine roosjes 3 min.
Voeg 1 el Thaise rode currypasta (zakje of pot), 2 dl kokosmelk (blik), zout en peper toe. Dek de wok af en laat nog 10 min stoven. Bak van 6 eieren, een scheutje melk, zout en peper 4 omeletten. Vul de omeletten met de groenten. Bestrooi met 75 gr gehakte pinda‘s.
U kunt dit ook eten met rijst (saffraanrijst).
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |