Aantal personen: 4
6 eieren
1 dl bouillon,peper
2 eetl peterselie
margarine,1 ui
1 teen knoflook,
wit van 1 prei
400 gr schelvisfilet
100 gr champignons
3 tomaten
blikje doperwtjes
De eieren loskloppen met bouillon, wat peper en peterselie en hiervan 2 of 4 omeletten bakken.
De in ringen gesneden ui en prei met de knoflook uit de pers in wat margarine fruiten.
De schelvisfilet in stukjes snijden.De groenten uit de pan nemen en hierin de vis even bakken. De in plakjes gesneden champignons meebakken. Het ui-preimengsel toevoegen met de kleingesneden tomaten en nog 15 minuten laten stoven.
Op smaak brengen met peper en zout.
Lekker met rijst en eventueel tomatensaus.
Ook lekker als lunch tussen de middag.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |