Met kruiden:
Voor 8 stuks: halveer 4 hardgekookte eieren, haal de dooiers eruit en prak ze fijn. Meng de dooiers met 1-2 el mayonaise, 1 el crème fraîche, snufje kerriepoeder,zout,peper,1 el fijngesneden bieslook en 2-3 el fijngesneden peterselie. Vul de eieren en garneer ze met sprietjes bieslook.
Met tomaat:
Voor 8 stuks: halveer 4 hardgekookte eieren, haal de dooiers eruit en prak ze fijn. Meng de de dooiers met 1-2 el roomkaas, 1 ontvelde en in blokjes gesneden tomaat, 5 fijngesneden groene olijven en 2 el fijngesneden basilicum. Breng op smaak met peper. Vul de eieren en garneer ze met basilicum.
Met makreel:
Voor 8 stuks: halveer 4 hardgekookte eieren, haal dooiers eruit en prak ze fijn. Meng de dooiers met 100 gr fijngesneden gestoomde makreel, ½ -1 tl geraspte sinaasappelschil, 1-2 el slagroom en 1-2 el fijngesneden dille. Vul de eieren en garneer ze met sinaasappelschil.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |