Aantal personen:
Bereidingstijd:
450 gr voorgekookte krieltjes
(groente)bouillontablet
6 eieren
200 gr salami (dikke plakken)
2 gesnipperde sjalotjes
1 geperst teentje knoflook
1 dl yoghurt
1 klein bekertje (125 cl) zure room
1 eetl mosterd
2 eetl versgehakte peterselie
peper en zout
Kook 450 gr voorgekookte krieltjes 5 min in water met een (groente)bouillontablet.
Laat ze uitlekken en afkoelen.
Kook 6 eieren 8 minuten, pel ze en hak ze in stukjes.
Snijd 200 gr (dikke plakken) salami in blokjes.
Meng ze met de krieltjes, de eieren, 2 gesnipperde sjalotjes, 1 geperst teentje knoflook, 1 dl yoghurt, 1 klein bekertje (125 cl) zure room, 1 eetl mosterd, 2 eetl versgehakte peterselie, peper en zout.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |