Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kerrieaardappelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 gr aardappelen
1 kleingesneden ui
1 eetlepel kerrie
20 gr boter
zout
2 eetlepels zure room
peterselie

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken.
Fruit de ui met de kerrie in de boter en bak de aardappelen even mee.
Voeg wat water en zout toe en stoof de aardappelen met het deksel op de
pan in 25 minuten gaar.
Roer de zure room door de aardappelen en strooi er wat fijngehakte
peterselie over.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappelrozetten
Aardappel-uienschotel
Ovenschotel met aardappel en gehakt
Geroosterde aardappelen met laurier
Aardappelpuree met knoflook ensalie

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes