Schil de aardappelen, rasp ze grof en zet de aardappelrasp tenminste 30
minuten in ijskoud water.
Droog de aardappelrasp daarna tussen 2 doeken.
Verhit het frituurvet en houd de zeef er even in.
Bedek dan het kommetje van het grootste zeefje met aardappelrasp, druk
daar de kleine zeef in en bak het zo in het frituurvet goudbruin.
Maak de zeefjes dan boven keukenpapier los en haal het aardappelmandje
voorzichtig van de zeef los.
Herhaal dit nog drie maal.
Houd de aardappelmandjes tot het gebruik warm.
Hennie (11-02-2009 13:34):
Hier heb ik me suf naar lopen zoeken.
Ik dacht alleen dat je er ook nog meel en wat zout bij moest doen.
Heel leuk
Lena (23-05-2013 13:22):
Mijn mandje blijft plakken, wat te doen
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |