Kook de aardappelen in een pan water met wat zout in ± 20 minuten
gaar. Giet ze af en pureer ze in een foodprocessor of stamp ze fijn met
een pureestamper.
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden uien ± 5
minuten tot ze zacht, maar niet bruin zijn.
Voeg de gefruite uien en de geraspte kaas aan de aardappelpuree toe en
roer alles goed door elkaar.
Vorm van het pureemengsel 12 platte koekjes.
Verhit de olie in een grote koekepan en bak de aardappel-kaaskoekjes
hierin aan weerskanten mooi bruin.
Serveer de aardappel-kaaskoekjes warm.
vos (31-08-2011 14:41):
verukkelijk en heel simpel om te maken
mopje (25-08-2012 11:54):
Bij wat kun je dat serveren?
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |