Halveer de geschilde of geschrapte aardappelen en verwarm ze met 2
eetlepels water in een ronde, ovenvaste glazen schaal (afgedekt) 4-5
minuten op 100%.
Maak de courgette schoon, was hem en snijd hem in reepjes.
Ontdoe de paprika van zaadlijsten en zaad, was hem en snijd hem in
blokjes.
Snipper de ui fijn.
Doe alle groenten in een ronde ovenvaste schaal en verwarm ze (afgedekt)
3-4 minuten op 100%.
Giet het water van de aardapppelen en de groenten af.
Schep de aardappelen en de groenten door elkaar en doe ze in een beboterde
ovenvaste glazen schaal.
Klop de eieren los met de basilicum, zout en peper naar smaak, de melk, de
crème fraîche en de helft van de kaas.
Schenk dit mengsel over de groenten en aardappelen, strooi er de rest van
de kaas over en verwarm de schotel (onafgedekt) 6-7 minuten op 100%.
Geef er een groene of gemengde salade bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |