Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappel-cordonbleus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

6 grote aardappelen van ongeveer gelijke grootte
zout, versgemalen peper
200 gr Kernhem
1 eetlepel grove mosterd
150 gr ham
4 eetlepels bloem
2 eieren
40 gr cornflakes
boter

Bereiden

Snijd de aardappelen overlangs in 1 cm dikke plakken (bolle kantjes worden
niet gebruikt), kook ze in weinig water met zout 5 minuten voor en giet ze
dan af.
Snijd de kaas in 1 cm dikke plakken en snijd deze op het formaat van de
aardappelplakken bij.
Wikkel om elke kaasplak een plak ham en leg die tussen 2 aardappelplakken;
druk goed aan.
Haal de pakketjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en de
geplette cornflakes en bak ze in boter goudbruin.
Lekker met zure room met knoflook en bieslook erdoor geroerd.
Geef er worteltjes met vis of kip bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lentefrisse aardappelsla
Aardappelpuree met rodepeper
Aardappel-tomaatschotel II
Aardappelpannenkoeken
AARDAPPELTAART MET WITLOF

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes