Tricolore fusilli met ricotta

Tricolore fusilli met ricotta

Tricolore fusilli met ricotta

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr verse, ongezouten ricotta tipo dolce
1 dl room
een snufje kaneelpoeder
zout
400 gr gekleurde fusilli (spiraaltjes)

Bereiden

Prak de ricotta met een vork fijn, verwarm de room en klop die er met een garde
door.
Breng op smaak met wat kaneelpoeder en wat zout.
Kook de spiraaltjes beetgaar, giet ze af en doe ze direct in de kom met de
kaas, zodat er nog wat kookwater achterblijft.
Meng goed door elkaar en dien op.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus