Tagliatelle met zalmmoot

Tagliatelle met zalmmoot

Tagliatelle met zalmmoot

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr tagliatelle
250 gr rivierkreeftjes
4 zalmmoten
150 gr Boursin
150 gr roomkaas
2 handjes pijnboompitten
150 gr geraspte kaas
scheutje olijfolie extra vierge
olijfolie traditioneel
peper

Bereiden

Bestrooi de zalmmoten met peper en bak ze in olijfolie traditioneel/zuiver. Kook de tagliatelle volgens de verpakking en voeg na het afgieten een scheutje olijfolie extra vierge toe. Doe vervolgens de taglatelle in een ovenschaal en leg er de rivierkreeftjes op.
Schep daar bovenop de roomkaas en boursin en de geroosterde pijnboompitten. Strooi de geraspte kaas over het geheel en leg als laatste de zalmmoten er op.
Zet het gerecht eventjes in de voorverwarmde oven (ca. 200 graden) totdat de kaas gesmolten is.

Serveren met groene salade.

Bereidingstijd: ca. 30 minuten. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus