Aantal personen: 2
200 gr spaghetti
zout, versgemalen peper
75 gr in stukjes gescheurde radicchio (rode sla)
15 gr in stukjes gescheurde basilicumblaadjes
1 Mozzarellakaasje (125 gr) in kleine blokjes
6 gedroogde tomaten in stukjes
75 gr ontpitte zwarte olijven in stukjes
2 eetlepels olijfolie
Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Meng intussen de radicchio, basilicum, Mozzarella, tomaten, olijven en peper in een warme schaal.
Laat de spaghetti uitlekken en vermeng die in de schaal met de andere ingrediënten.
Sprenkel er olijfolie over.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |