Aantal personen: 4
16 rolletjes cannelloni (grote pastapijpjes)
1el boter om in te vetten
1 ui
300 gr prei
1 pakje bechamelsaus (voor 1/2 l, Grand‘Italia)
5 dl magere melk
300 gr kipfilet
evt. 1 el olie of boter)
gesnipperde bieslook zout en peper 100 gr geraspte kaas
verder:
spuitzak met grote spuitmond
aluminiumfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ovenschaal in. Snipper de ui en snijd de prei in ringetjes. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in een anti- aanbakpan zonder vet gaar. Voeg de ui en prei toe. Bak alles circa 10 min. Voeg de helft van de saus toe en laat alles even doorkoken. Breng op smaak met bieslook, zout en peper. Kook de cannelloni 3 min. In ruim water en spoel ze koud. Vul ze met de vulling (spuitzak), leg ze in de ovenschaal en schep er de rest van de vulling en saus over. Bestrooi met de kaas. Dek de schaal af met de folie. Laat de cannelloni in circa 35 minuten
gaar worden. Verwijder de laatste 5 minuten de folie.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |