Mexicaanse hutspot

Mexicaanse hutspot

Mexicaanse hutspot

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

Gewone hutspot
500 gr. Runderlappen
maïsolie
400 gr. Rode uien
1 groene paprika
Mexicaanse kruidenmix
paprikapoeder
bloem
tomatenbouillontabletten
azijn
laurierblaadjes
1 potje crème fraîche

Bereiden

Bereid eerst gewone hutspot (zie categorie Groente - en aardappelschotels).
Snijd het vlees in blokjes en bak het in 3-4 eetlepels olie bruin. Snipper de uien, snijd de paprika klein, schep dit bij het vlees en bak het 5 minuten.
Strooi 3 eetlepels kruidenmix, 2 eetlepels bloem, 1 eetlepel paprikapoeder en een verkruimelde bouillontablet er over.
Roer 2 eetlepels azijn, 3 dl. water en 2 laurierbladeren erbij en stoof het vlees in drie uur gaar. Roer er tot slot de crème fraîche door. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus